stoineff

Отслабнете здравословно - бъдете човека, който мечтаете да сте - Ден ІІ -ри

Ден ІІ - ри. От вчера сте в режим на преосъзнаване и преосмисляне на цялостния ви живот до сега. Ще обясня първите положителни аспекти от вчерашния ден.

1. Вие вече сте разбрали, че отслабването е част от процес, в който крайния резултат е по - малко килограми, по - добро самочувствие, повече тонус, повече здраве, повече щастие, повече любов към живота и себе си.

2. Вие следвате план, който ще ви помогне да направите това, което досега не сте успели. Закупили сте здравословна храна, повишили сте леко физическата активност, положили сте първите стъпки на хранителния си режим и сте поставили основа за изграждането му.

3. Този път няма да се провалите иска се само да четете нататък и да правите минимални усилия всеки ден.

Направете си сандвич по ваш вкус с пълнозърнестия хляб, който купихте вчера. Избягвайте употребата на маргарин (той е хидрогенизирана мазнина, която е доста вредна и не се използва от организма ви), внимавайте и с майонезата. Пример за здравословен и вкусен сандвич -
- препечен хляб, масло, филе, или шунка, резен домат
- или: хляб, горчица, риба тон, домат, краставица, лист от зелена салата

Закуската тази сутрин е задължителна. Не се оправдавайте, че досега не сте закусвали и други подобни. Ще разберете, че закуската е едно от най - важните хранения за деня, важно както за повишаване на метаболизма Ви така и за енергията необходима за деня.

Пийте една, или две чаши чай разбира се без захар.

Преди да тръгнете на работа вземете със себе си грейпфрут, ядки и минерална вода.

След като сте вече на работа е време да се зарадвате на това, коте правите, похвалете се на колегите си, усмихнете се, бъдете горди с това, което правите за себе си - вие вървите по нов път имате повод за гордост,  за това, че променяте изцяло стила, мисленето и тялото си. Ще получите подкрепа от част от колегите и приятелите си - това ще ви помогне, всеки е готов да помогне морално, а това е добре за вас.

Около един час преди обедната почивка е време да изядете грейпфрута - той съдържа вещества, които спомагат топенето на мазнини, съдържа фибри, макар и малко, които са полезни за храносмилането, ще засити част от глада ви и няма да се нахвърлите лакомо върху обяда си. Не забравяйте да пиете вода през целия ден.

Обядвайте обичайно. Това което ядете всеки ден. Днес просто спрете малко по-рано.

Ето, следобедното чувство на глад, снакс, чипс, зрънчо, сладки - НЕ. Не забравяйте вкусните ядки, които носите в чантата си - орехи, лешници, бадеми, дори слънчогледово, ленено, сусамено семе. - 50 гр. ще задоволят чувството на глад, и ще поддържат високо нивото на метаболизма ви.

След работа е време да отидете на пазар. Продукти за утре:
Мляко, яйца, зеленчуци, кафяв ориз, пилешко.

Вечерятя отново е в 20 ч. риба на скара и салата . Съвет: на скарата можете да изпечете зеленчуци - тиквичка, морков, гъби, лук, патладжан. За овкусяване на рибата  и зеленчуците да приготвите сос от счукан чесън, копър, зехтин и лимон.

За повишаване на скоростта на метаболизма и цялостния тонус ви препоръчвам хранителни добавки. Използвайте утвърдени естествени природни продукти. Аз съм използвал на Favistore не зная дали ги продават в България, но можете да ги поръчате онлайн тук

Ден втори е към своя край. Излезте след вечеря навън и се разходете 20 -30 мин. Помислете едва втори ден, а вече се чувствате по - добре. Трябва да намерите 1час за спорт. на първо време...

related

Отслабнете здравословно - бъдете човека 6582938114384911927

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item