stoineff

Отслабнете здравословно - бъдете човека, който мечтаете да сте

Започвам рубриката "Отслабнете здравословно - бъдете човека, който мечтаете да сте" - в нея ще се постарая да дам съвет на всеки, който не се чувства добре в тялото си - как да моделира тялото си и да постигне това, което желае с него. Трябва да сте наясно, че самочувствие, здраве, красота и чар са неразривно свързани. Естественото продължение на доброто самочувствие е щастието и успеха. Така, че вместо да се самозалъгвате и да си обещавате как ще започнете от утре, или от понеделник да се грижите за себе си започнете от този момент и чете всеки ден по една от статиите, като спазвате препоръките за хранене, активност и начин на мислене. За хората, които започват от днес е възможно да няма ежедневни указания - нямам възможност да пиша ежедневно, но ще се постарая да пиша по темата максимално често. С увода до тук. Започваме:

I -ви Ден - "Аз уважавам себе си и ще направя всичко по силите ми за да извая себе си" - Ако сте очаквали да започнете през първия ден от преобразяването си с чай, или чаша топла вода, сте в грешка. Прочетете изречението в кавичките десет пъти... А сега го кажете на глас. Повярвайте в себе си. Усетете силата на волята си. След 1 - 2 часа повторете упражнението. Накарайте съзнанието да се настрои за промяната, която ви предстои.
      Осъзнайте първият малък успех вие вече работите за себе си. Не се оправдавате с липса на време, с липса на воля вие сте в началото на пътя, който до преди час дори и не подозирахте, че съществува. Където и да ходите, каквото и да правите, настройте съзнанието си, че навлизате в нов етап на живота си - по-добър, различен, изпълнен със здраве и щастие.

     Отидете на пазар и подгответе необходимите продукти за диетата, която ще започнете утре сутрин.
               - Грейпфрут, пълнозърнест хляб, риба, зеленчуци според сезона, зелен чай, сурови ядки, минерална вода.
              - Намерете пет минути за целенасочена физическа активност през деня - (качете се по стълбите на блока 2-3 пъти от първия до последния етаж, или спрете по - далеч от работното си място с колата, или се разходете)
              - вечеряйте в 20 ч. за последно (за хората, които работят на смени 2 часа преди лягане)
              - пийте достатъчно вода 30 мл. на килограм на телесно тегло. ако тежите 100 кг. 30 Х 100= 3 л. вода.

Макар и да се получи дълга темата не мисля, че е сложно да се изпълнят съветите ми. Не бързайте, не се пресилвайте, не очаквайте бързи резултати, скрийте кантара и напред. Както виждате, това е цялостна стратегия за живот, мислене, успех.
Виж Ден ІІ

related

Отслабнете здравословно - бъдете човека 3135662390807751104

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item