stoineff

Калории калкулатор


Как да пресметнем оптималния, дневен, калориен прием - при, който може да отслабнем здравословно и лесно?
Човешкият организъм е сложна машина, която се нуждае от непрекъснат приток на калории. Факторите, които определят необходимостта на организма от опреден брой калории за да функционира нормално са много - физическа активност, пол, възраст, тегло височина, метаболизъм и тн.
С помощта на калорийния калкулатор може да изчислите какви са вашите енергийни нужди в зависимост от физическите ви данни, възраст и начин на живот. Ако желаете да намалите теглото си, калкулаторът ще ви предложи алтернативни решения за прием на калории тук. Въведете необходимите данни в калкулатора и той ще даде в резултати необходимия калориен прием за поддръжка на теглото, необходим за да свалите килограми и препоръчителен под който не бива да слизате.

Ще ви предоставя и още един калкулатор, с който да определите подходящия спорт за вас. Дори и в ежедневните дейности вие изразходвате определени калории. Този калкулатор ще ви помогне да съставите седмичен график, с който да отслабнете само като контролирате ежедневните дейности и храненето си. Ето линк към калкулатора тук

Дори и да лежите без да се движите, да мислите, организма ви има нужда от доста голямо количество енергия. Ако изяждате именно толкова, но при това ходите, разговаряте, мислите на организма не му остава нищо друго, освен да черпи енергия от натрупаните мазнини - и ще започнете да отслабвате.

След като пресметнете дневната си дажба, започнете да следите калорийния си прием. Не си поставяйте непостижими и големи цели. Все пак можете да хапвате всичко стига да спазвате указанията на калкулаторите. Това се отнася разбира се само за напълно здрави хора. Ако имате здравословни, или хормонални проблеми се посъветвайте допълнително с лекар.

related

Здраве 3886636419118133850

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item