stoineff

На Спа хотел във Велинград



     Почивката в планината е едно от най-прекрасните неща, които може да подарите на себе си и хората, които обичате. Такава почивка допълнена с грижа за здравето и подобряване на физическото състояние се отразява добре на всеки един от нас.
В България има много планински градчета, в които можете да отидете и да се отдадете на релакс сред планината. Едно от тези градчета носи името Велинград. Велинград Спа (SPA Velingrad) е място подходящо както за семейни почивки, така и за почивки с приятели или бизнес срещи. На територията на Велинград Спа има 80 минерални извора, от които тече лечебна минерална вода. Не е случайно, че много хора наричат Велинград Спа столицата на балкански полуостров.

     Преди години учени доказаха, че термалните извори в България и по-специално тези във Велинград Спа съдържат всички необходими минерали за лекуване на редица болести, като анемии, болести на опорно-двигателния апарат, сърдечно-съдовата и нервна система, кожни и гинекологични заболявания. Много хора предпочитат да прекарат своята почивка във Велинград Спа за да правят процедури, ефективни в борбата с наднорменото тегло. Тези терапии включват водни аеробики и пиенето на много вода.
По време на всички сезони, всеки един спа хотел Велинград предлага примамливи оферти на туристите. Само трябва да потърсите офертата, която ви устойва най-много. Предложенията на Хотелите във Велинград Спа в повечето случаи включват нощувки, закуски, вечери и използване на всички съоръжения, с които разполага съответния Спа хотел Велинград. За туристите, който са избрали да се доверят на туристически пакети Велинград предлага много намаления и отстъпки. Ако сте гости на който и да е хотел Велинград , като цяло ще ви очарова красивата си природа и доброто отношение на хората. Във Велинград Спа и природни дадености се съчетават по най-добрия начин за постигане на перфектната почивка.

       Има много спа хотели във Велинград, които са целогодишно отворени за посетители. Един от тях е MAXI Спа хотел Велинград (MAXI Spa Hotel Velingrad). Този петзвезден спа хотел ще ви очарова с начина си на обслужване. MAXI Спа хотел Велинград се различава от всички останали хотели поради факта, че неговия спа център използва вода от два водоизточника.
Друг известен хотел във Велинград Спа е Гранд Хотел Велинград(Grand Hotel Velingrad), който е познат от години на хората, любители на Спа, предпочели да прекарат своята почивка във Велинград.
YuRiX

related

Стоки и услуги 2030832853965381739

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item