stoineff

Форум във Facebook




Потребителите на Facebook вече могат да е сдобият с дискусионен форум на своите страници за минути. Новото приложение за Timeline, наречено Forum for Pages, дава възможност на всеки администратор на страница в социалната мрежа, да създаде собствен форум за посетителите.

Forum for Pages е лесна и удобна за инсталиране програма. Тя е напълно безплатна за потребителите и предлага различни възможности. Може да бъде инсталирана от страницата на приложението във Facebook.

Единственото, което трябва да направите, е да изберете страницата, на която желаете да сложите форум раздел, като условие е да бъдете администратор на тази страница. След кликване за избор, страницата ви получава форум.

Програмата е пригодена за новия облик на Facebook и не е трудна за управление. Може да бъде разположена в списъка с услуги, намиращи се в началото на Timeline страницата, за да бъде поставена на видно място и за по-бърз достъп.

Първоначалното изображение и текст, намиращ се под картинката за приложението, могат да бъдат променени по усмотрение на администратора на страницата. Единственото, което трябва да се вземе предвид при смяната е, че размерите на изображението трябва да са 111х74.

След инсталиране на приложението, публикуването на теми и заглавия може да започне. Има възможност за качване на видео клипове и снимки в дискусиите, стига те да са общодостъпни в мрежата.

При копиране на директния линк на видеото, той ще излезе като пост във форума.

Администраторите на страницата имат пълен контрол върху дейностите във форума. Те могат да отварят или затварят теми, да ги заключват за останалите потребители, да блокират определени думи или да забраняват достъпа за дадени лица.

До този момент програмата Forum for Pages е инсталирана на около 30 000 страници. Достъпна е на 12 езика, сред които българският все още не фигурира.

Заповядайте в нашия форум





related

Технологии 5888789100107842073

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item