stoineff

НИКОГА НЕ СПИРАЙ ДА МЕЧТАЕШ! Интервю с Деян Гергов

Деян Петев Гергов е победителят в първото по рода си състезание за Световен футболен репортер. Финала се проведе в Мюнхен, Германия. С най - много гласове сред финалистите и жури председателствано от Карл Хайнц Румениге посочи нашето момче за победител в състезанието. "Интервю" се постара да получи някои отговори от Деян.

"Вълнение, напрежение, забавление, стрес, смях и силно вдъхновение - ето така мога да опиша финалната селекция за "Football World Trip" в Мюнхен. Със сигурност преживях нещо специално - от срещите с хората до треперенето пред журито, всичко си струваше. Това е преживяване, което никога няма да забравя", каза още Деян.


Казва се Деян Петев Гергов, на 26 години от Видин. Завършил Природо-Математическа Гимназия „Екзарх Антим I” след което е приет студент по Информатика във ПУ „Паисий Хилендарски” град Пловдив. От малък има голям интерес към футбола и той винаги е бил неразделна част от живота му. Желанието и интересът му да пътува по света довежда  до преместването му на  на 20 годишна възраст да живее в САЩ. В момента живее в Сакраменто, Калифорния със съпругата си Сион Гергов. Женен от 4 години и радостен  споделя, че Сион обожава България.



В: Здравейте, това е първото интервю, което давате след като сте избран за световен футболен репортер. Бихте ли се представили на читателите ни?

О: Здравейте на всички читатели, казвам се Деян Гергов, на 26 години от Видин, живея в Сакраменто САЩ. Преди всичко искам да ви благодаря за помощта, която ми оказахте за да се сбъдне една от най-големите ми мечти.

В: Как се става световен футболен репортер?


О: С много желание, целенасоченост и разбира се, подкрепа от семейство, приятели и сънародници. Отделих страшно много време и труд, за да си осигуря място на финала, но нищо нямаше да стане реалност без помощта на безбройните Българи, които ме подкрепиха.

В: Вашия девиз?

О: НИКОГА НЕ СПИРАЙ ДА МЕЧТАЕШ!

В: Какво е футбола за вас?


О: Футболът е страст, футболът е част от моя живот. Дори тук в САЩ, където играта не е толкова популярна ми се налага да ставам в 3:00 часа сутринта за да гледам мачове от Европа. Всеки приятел и познат, с който някога съм имал възможност да контактувам знае, че футбола и аз сме неразделни.

В: Какво печели България от това, че точно Вие сте избран за световен футболен репортер.


О: Искрено се надявам да е повече от колкото аз печеля. Защото най-важното нещо от това пътуване не са местата, които ще посетим или мачовете, които ще гледаме, а това как ще популяризираме футбола. Като Българин, ще направя всичко възможно за това нашата страна, нашата футболна история и традиции да са на преден план във всяко едно отношение по време на пътуването по света.

В: Бори ли се българина за мечтите си?


О: Аз лично смятам, че ако не се бориш за това мечтите ти да се превърнат в реалност то тогава за какво живеем. Българите сме народ със страхотен дух и борбеност и се надявам това, че спечелих, да повлияе на моите сънародници да видят, че няма невъзможни неща. С малко труд от твоя страна и помощ от хората около теб всичко е възможно.

В: Посъветвайте нашите читатели – как за сбъднат мечтите си. Дайте формула на успеха!


О: Ако има формула за успех смятам, че задължително съдържа неща като: ясни цели, непрестанен стремеж и страст към успех и това да бъдеш заобиколен от хора, които те обичат и подкрепят във всяко твое начинание. Сам човек трудно може да постигне каквото и да било, но ако отдели време да си изясни какво иска, стъпка по стъпка да си представи как иска да го постигне и най-вече да получи подкрепа от семейство, приятели, познати, то тогава успехът е неизбежен.

В: Екипът на „Интервю” Ви желае успешна кариера!


Благодаря на „Интервю” за проявения интерес към моята история. Надявам се информацията да достигне до възможно най-много хора и най-вече да ги вдъхнови в стремежът им към успех.

Интервюто се осъществи и с неоценимата помощ на Петьо Гергов - бащата на Деян за което сърдечно благодарим!


related

Спортни новини 3999743452642333926

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item