stoineff

Заловен е убиецът на Асен Лазаров



32-годишният Е.Д. е гръмнал наркодилъра Асен Лазаров на 17 февруари. Той е задържан и му е повдигнато обвинение.
Според полицията, Е.Д. е убил сина на бившия председател на Общинския съвет в Сапарева баня Асен Лазаров във вход на жилищна кооперация на столичния булевард “Цар Борис ІІІ”. Лазаров почина на място. Той е бил с регистрации в МВР за разпространение на наркотици.

Е.Д. е задържан вчера с 24-часова мярка и преди малко му е повдигнато обвинение по извършеното убийство, съобщи шефът на СДВР старши комисар Валери Йорданов.

Асен живеел в София от 3-4 години. В родната му Сапарева баня се говорело, че е част от организирана група за наркотрафик. Точно с това сапаревобанци си обясняват завидното му финансово положение. Въпреки че преди години семейството му претърпяло фалит и фамилната къща била продадена от съдия-изпълнител, само за няколко години Асен успял да се сдобие с няколко апартамента в столицата.

Според разпроостранени версии от медиите, в деня на убийството Лазаров бил в компанията на две жени. Точно пред входа на блока му телефонът му звъннал и той влязъл вътре, за да проведе разговор. Когато минали няколко минути и той не се върнал, двете жени отишли да го потърсят и го намерили прострелян.

related

новини 5115904104084673786

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item