stoineff

Лондон - Свят в един град

„ Свят в един град”, често кръщаван така, заради събралите се и напускащите различни народи, раси, етноси, и култури. Лондон, мегаполиса, в който всеки път, когато сте там, ще долавяте по нещо бележито. 

Градът е един от най-красивите градове в Европа, разположена от двете страни на река Темза, с обичайните всекидневни дъждове, Лондон е метрополисът, в който ще изживеете своята приказка. 

Кътчетата, които не бива да пропускате са Държавната арт галерия (National Gallery), която, със своята колекция от пленителни картини, се счита за една от най-скъпите на световно ниво музеи; Кулата на Лондон(Tower of London)- където ще се потопите в кървавата история на кралете; Виенското колело Окото на Лондон; Британският музей(British Museum);. 

По-добре е да се съсредоточавате върху една индивидуална област, разделно коя- има какво да видите из съвършения град, само така ще докоснете истинската увлекателност на този културен център. 


Транспорт до Лондон: 

В Лондон са едни от най-големите и натоварени аеропристанища в Англия. 

На 15 мили от Лондон, се вижда огромното по своите размери летище Хийдрол Лондон. И ако сте пропуснали да се подготвите с местната валута- тук ще ви окажат висококачествено обслужване. 

Най-натоварените аеродруми в Лондон са: летище Лутън, летище Heathrow, летище Гетуик и летище Stansted. 

Ако планувате да летите до Лондон може да си резервирате евтино самолетни полети до Лондон на някой от нискотарифните авиолинии провеждащи редовни полети. 


От летище София до летище Luton, Британия най-изгодно може да прелетявате с унгарската нискотарифна авиолиния wizz air. 

От летище София до летище Гетуик, Англия най-евтино може да прелетявате с low cost авиокомпания easyjet или редовната авиолиния България еър


От летище Варна до летище Лутън, Лондон най-евтино може да прелетявате отново с нискобюджетна авиокомпания Уиз еър. 

От летище Пловдив до летище Станстед, Лондон най-евтино може да летите с ирланската нискотарифна авиокомпания раян ер. 

Не забравяте, че колкото по рано си ангажирате самолетни полети., толкова по икономични ще са те. 

related

Свят 6039309809916859286

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item