stoineff

Верижна катастрофа на Църна маца


Един е загинал, петима са пострадалите от тях един е с опасност за живота, поради верижна катастрофа в района на „Църна маца”, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Тежка катастрофа е станало рано сутринта, към 5.30 часа на автомагистрала „Тракия“, посока вход към София. Най-вероятно поради несъобразена скорост в района на „Църна маца“ първоначално са се ударили 2-3 леки коли, в последствие и товарен автомобил и още няколко леки.

Движението в участъка е временно е спряно. Екипи на КАТ насочват автомобилите по обходния маршрут през Верила - съобщават от „Пътна полиция”.

След като служители на „Пътна полиция” отстраниха катастрофиралия ТИР от пътните платна, движението на мястото на инцидента бе възстановено.

В „Пирогов” е откаран 47-годишен мъж с три счупени ребра и счупен ляв глезен, както и друг мъж, на 67 г., с четири счупени ребра. Друг човек, на 47 г., също е настанен за изследвания, след като е пострадал от катастрофата. Той се оплаква от болки в гърдите и има наранявания на лицето, съобщава „Дарик”.

По информация на БНТ в една от колите, участвали в катастрофата, е пътувал вратарят на националния ни отбор по футбол - Ники Михайлов.


Освен екипи на КАТ на мястото на произшествието имаше и група за оглед, съдебен лекар, дознател и екипи на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението”.

Последни данни на МВР сочат, че само през изминалото денонощие са станали 16 тежки катастрофи в страната. Ранени са били 21 души, от които двама са с опасност за живота. В София са станали 137 леки и пет тежки произшествия, в които са ранени 7 души.



related

при ПТП 3983198133060057218

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item