stoineff

Автобус се взриви на летище БургасАвтобус на летище Бургас се взриви малко след 17. 00 часа. Автобусът е возил израелски пътници. Вероятно става дума за атентат. Има много човешки жертви вероятно всичките пътували в първия автобус са загинали.  За над 20 са ранени за сега има информация. Има нанесени материални щети. Ранените се транспортират към местните болници. Материалните щети се установяват. Три пожарни коли гасят пожара. Паниката на летището е невероятна. Според таксиметров шофьор, свидетел на терористичния атент бомбата е поставена в самия автобус. Инцидентът е станал на терминал пристигащи. Летище Бургас е затворено и хората се насочват към Варна.

На 03. 01 беше предотвратен атентат срещу израелски терористи, което научихме доста по - късно от франспрес. Има голяма вероятност двата атентата да са свързани.


Три автобуса са се взривили. Според очевидец е гръмнала предна лява част на първия автобус,  а след него са гръмнали още два след него.  Вероятно е гръмнала бомба в багажното отделение на автобуса. Очевидци твърдят, че се е чула и стрелба. суматохата е огромна. Всички входове на летището са блокирани. Града е блокиран също от полиция. Умоляват се гражданите на Бургас да не пътуват. Има много задръствания.


Автобусът е бил с Пловдивска регистрация. Вероятно израелски турист камикадзе се е самовзривил в момента, в който автобуса се е напълнил.

Един от очевидците – Люси Христова, която изпращала свои познати на летището, каза, че по колите в района е имало разпръснати части от човешки тела и дрехи. Хората са били в паника и си говорели на английски. По думите на Христова пожарната и служителите на летището са реагирали на време, отцепили са района. Част от пострадалите са откарани от другата част на летището, откъдето самолети излитат, но не кацат.

Камикадзе в Бургас

Още снимки и коментари по тематаrelated

новини 1970299465470044751

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item