stoineff

Залози онлайн

Как да залагаме онлайн на резон (в геометрична прогресия?)

Залози онлайн. На всеки човек му се иска да спечели бързо и лесно пари от онлайн залози. Това е донякъде възможно, а донякъде мечта. Обяснявам веднага. Математически е възможно да спечелите при игра на резон - тоест - избиране на подходящ залог и умножаването му в геометрична прогресия.

За хората, които са учили математика всичко е ясно до тук и не са нужни повече обяснения, за останалите: - редицата от числа 2, 4, 8, 16 , 32 , 64, 128 ... и т.н. е тази геометрична прогресия т.е всяко следващо число е умножено по предишното.

 Да вземем например една хазартна игра - Рулетката онлайн (виж тук!)  Как на практика се прилага тази прогресия при играта и защо, ако имате достатъчно пари и хладнокръвие, няма шанс да загубите залога си.

Всеки, който отчасти знае правилата за игра на рулетката, знае някои начини на залагане: големи, малки четно, нечетно, червено, черно, които ни дават възможност да покрием 18 числа.от 37 (с 0 -та) Може да се залага на 12 числа (дузина),на 6 числа (six-line), на 4 числа (ъгъл), на 3 числа (street) и също на 2 числа (split).

В нашия случай ни трябва залог, който умножава залогът Х 3 например залог 1 дузина. Ако изключим 0 - та вероятността да се падне число в една дузина е 1/3..., а печалбата е 2:1 + залога т. е ако заложим 1 лв. печелим 2 + залога  остава в нас = 3 лв.

Разгледайте внимателно рулетката преди да решите да играете

Сега да видим на практика какво би могла да се получи. Залагаме 1 лв. върху Първа дузина (залагаме да се падне едно от  числата - 1- 12 сектор D на картинката), ако се падне различно число губим залога, но при следващото завъртане залагаме отново на същата дузина, но както написахме отгоре в геометрична прогресия тоест 2 лв. ако загубим отново загубата ни вече е общо 3 лв. на първо завъртане 1 лв. + 2 лв. на втора завъртане. Сега е време да заложим 4 лв. отново на същата дузина при успех (ако се падне число от 1 - 12) вие печелите 4 Х 2 = 8 лв. а сте загубили 3 т. е имате чиста печалба. Колкото повече пари залагате, толкова по - голяма е печалбата, а парите, които сте заложили се връщат. Лесно е да се сметне по схемата. Можете да се убедите и да смятате, колкото искате назад.

Тук е времето и да спрете да играете, защото колкото по - дълго играете толкова по - вероятно е да загубите всичко. Забравихте за 0 - та нали. Да вероятността да се падне е малка, освен това можете да продължите да играете на резон още с повишаване на залога.

 Но аз ви казвам, веднага след печалба е важно да спрете да играете. На другия ден можете да играете пак. Ако спечелите при първо завъртане пак спирате. Това е истината. Точно тук се крие и уловката. Повечето комарджии никога не спират да играят и затова тази схема не работи за хора, които не могат да се контролират.

Проблемът в нея са субективните фактори - алчност, страх, недостатъчно пари, защото ако започнете да играете с пари, които не можете да си позволите да изгубите рано, или късно ще ви се наложи да ги заложите и ако в този момент ви е страх, или решите да промените мястото на залога, защото дълго време числото не пада във вашата дузина, това е което побеждава логиката и прави казиното победител. Все пак ако искате играйте за удоволствие позволете си да загубите определена сума , но не позволявайте хазарта да ви победи.

Сещате се, че същата схема можете да приложите и то далеч, по - безопасно при залаганията онлайн на футболни срещи. Избирате един средняшки отбор в немското, или италианското първенство (например) и започвате да търсите Х (коефициент над 3.00) няма как отборът да не завърши равен в даден момент. След спечелване сменяте отбора - задължително... но това е тема на друг разговор.
 Ако питате защо ги споделям тези неща с вас ще ви кажа, печеля пари като рекламирам сайта за хазарт в който и аз играя, а той печели от хората, които играят така, че внимавайте!

Ако имате проблеми с регистрацията в сайта, или трудности с откриването на сметка ще направя нова статия свързана с това, как да си направите бързо и лесно акаунт пък и да спечелите някой бонус отгоре на това!

related

online 5432293651434648510

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item