stoineff

Убийството в Разлог



Двама души са били застреляни тази сутрин край Разлог.


Единият от убитите е 49-годишния Васил Донев от Банско, който има недвижими имоти в село Баня и Разлог. Преди месец Донев беше задържан при акция на ГДБОП заради лихварство и рекет.

Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР-Благоевград Валери Георгиев. Сигналът е подаден тази сутрин около 08.00 часа на телефон 112.

Преминаващ автомобил по пътя за Разлог съобщил на спешния телефон, че джип е спрял по необичаен начин на пътното платно по пътя от село Баня за Разлог.

 Първоначалните предположения били, че в джипа има пострадали след пътен инцидент.

По-късно на място полицейските екипи установили, че всички четирима души, намиращи се в джипа, са простреляни. Двама от тях – мъже, са загинали на място. Останалите двама - мъж и жена, са в тежко състояние. В момента се извършва оглед на местопроизшествието.по случая работят екипи от ОД на МВР-Благоевград и РУП-Разлог. По първоначални данни е стреляно с автоматично огнестрелно оръжие.

related

новини 5003084766782952265

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item