stoineff

Самолетни билети от Астеа Тур

Глобалния свят, в който живеем ни налага непрекъснато да пътуваме.
Потокът от информация ни залива отвсякъде и е трудно, почти невъзможно да се укроти и обуздае.

Вашето решение на проблема е „Астеа Тур” . С едно движение на мишката си можете да откриете евтини самолетни билети от всички водещи превозвачи, чартърни и редовни полети до почти всяка дестинация. Сайта на фирмата е добре организиран, с удобна навигация и лесен за ползване. Освен традиционните нискотарифни компании за самолетни билети Wizz air и Easy Jet в сайта можете да откриете лесно и самолетни билети на добри цени от други превозвачи Lufthansa, Air Berlin и други водещи авиопревозвачи, а и лесно можете да ги сравните и изберете, най – изгодното за вас пътуване като отношение цена – удобство –лукс.

„Астеа Тур” е креативен туристически агент, който налага иновации освен на пазара за самолетни билети и в организиането на екскурзии и почивки и играе основна роля в посредничеството между крайните потребители (туристите и пътуващите) и водещите авиопревозвачи и туроператори.

Гарантирани турове са една от иновативните услуги, които предлага компанията. Това са специално разработени програми с фиксирани дати на тръгване за индивидуални туристи, които се присъединяват към международна група. Това позволява на пътуващите да получат максимално количество туристически услуги на атрактивни групови цени, не е нужно да се събере цяла група - определен брой туристи за да се осъществи екскурзията.

Ето прост пример: Решавате, че искате да отидете в Италия. Отваряте сайта на „Астеа Тур” и кликвате върху линка на менюто в ляво „гарантирани турове” излизат ви предложения с фиксирани цени. Избирате дестинацията, ако ви устройва датата на тръгване, а можене да планирате и следваща почивка, екскурзия, или просто приятен уикенд в чужбина.
Обърнете внимание на офертата Прага за кратко:

Датите са всяка сряда до 24 октомври. Тоест с 3 дневен отпуск сряда, четвъртът и петък можете да посетите Прага и да се разтоварите от стреса.

5 дни / 4 нощувки
транспорт: Самолет
цена: 170 €

В цената са включени и 4 нощувки в тризвезден хотел, четири закуски, екскурзовод. Цената е повече от добра. Това е и идеята на „гарантираните турове” по – малко пари повече екстри и удобства. Опитайте!

related

Стоки и услуги 7521606799658483566

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item