stoineff

Цистерна бомба избухна в Дамаск



Прикрепена към цистерна с гориво бомба избухна пред хотел в Дамаск, където бяха отседнали наблюдатели на ООН в сирийската столица, ранявайки най-малко трима души, съобщи държавната телевизия на Сирия.

Експлозията е станала близо до паркинга, използван от командването на армията на около 300 метра. Никой от ранените не е от служителите на ООН.

Но според репортер на Associated Press на сцената, взрива е станал на друг паркинг принадлежащ  на  военен комплекс близо до Dama Rose Хотел, в който са отседнали наблюдателите на ООН в Сирия.

Хотелът е леки повреди при взрива, с няколко счупени прозорци. Сградата на  съюза на труда от другата страна на пътя също е повредена и се наблюдаваха кълба черен дим издигащи се към небето преди да бъде потушен огъня.







Служители на ООН в Дамаск не коментират все още случая..

Сирийската столица е ударена от вълна експлозии през последните месеци, тъй като сблъсъците между правителствените войски и бунтовниците достигнаха своя пик.

Активисти твърдят, че повече от 20,000 души са били убити от началото на конфликта в Сирия и той се е превърнал в пълна гражданска война.


related

Свят 3026969381680910607

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item