stoineff

Родителите на 13 годишната Катя от Враца смятат, че става дума за убийство


Не знам как е влязла във входа, тя нямаше познати там. Детето ми е бутнато! 

Това каза през сълзи почернената Тодорка Гергова, майка на 12-годишната Екатерина от Враца
, която вчера полетя от 6-я етаж на жилищен блок в града.

Обезумелите от мъка родители не могат да повярват, че детето им е сложило само край на живота си. “Единственото, което мога да кажа, че това го е направил някой друг”, каза покрусеният баща Христо Гергов пред “Код: Криминално”. Според родителите някой е “помогнал” на детето им да скочи от фаталния прозорец. Катя, както твърди майка й, не е познавала никого от блока.

Вчера в училището на Екатерина Гергова бе обявен ден на траур. Потресените съученици и учители на Катя още не можеха да приемат факта, че вече я няма. Чинът на починалото момиче днес бе отрупан с цветя.

Всички в училището са единодушни – била е весело, жизнерадостно дете. Дори пред най-близката си приятелка не е намеквала, че е имала намерение да посегне на живота си. “Тя си беше весела, играеше си на телефона, не е имала проблеми”, споделя съученик.

Класната на Катя - Юлия Николова обаче споделя: “Не беше емоционална, приемаше нещата в себе си”.

За последно Катя се чула с майка си, която работи в РИСОВ в града. Майката се обадила да я попита дали е обядвала. След това следите на седмокласничката се губят и никой не знае какво е правила до около 16 ч., когато се хвърля от блок в другия край на града във фатален полет.

Аутопсията не е показала следи от насилие, съобщават от полицията. Разследването на нелепата смърт продължава.

related

криминални 5132628689479935560

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item