stoineff

Марин Златев - Монти е гръмнал Венцислав Ценов в Ботевград

Катастрофата и стрелбата в Ботевград
Пикапа в който е стреляно по Венцислав снимка : botevgtad.com

Една от основните версии за стрелбата и последвалата катастрофа в Ботевград са неуредени финансови отношения между Марин Златев по прякор Монти и Венцислав Ценов, съобщиха от полицията.


Възможно е зад стрелбата да стоят други интереси, свързани с дрога. Както Ценов, така и приятелят му живеят в София. Често обаче пътуват в Ботевград по работа.

Монти дошъл мъртво пиян в заведение, в което знаел, че е Цонев. Седнал на бара и си поръчал кола и сандвич. Разменил две-три приказки с Венцислав, след което двамата се отправили към колата на жертвата. Според свидетели Ценов седнал на шофьорското място, а приятелят му зад него. След като потеглили, бандитът извадил оръжие и от упор му пуснал куршум в тила, пише "Телеграф".

Венцислав изпуснал волана и пикапът се врязал в огромна бетонова ограда. Свидетели викнали полиция и линейка, която откарала двамата в различни болници – Монти в “Света Анна”, а Венцислав в “Пирогов”. Убиецът веднага казал на регистратурата, че иска да попълни документ, с който да откаже каквато и да е медицинска помощ. Разписал формуляра и духнал.

Лекарите в “Пирогов” опитват да спасят размазания уж от катастрофата Ценов.

При скенера обаче се видяло, че има заседнал куршум в главата.Опериран е веднага, като е почистена входната рана на куршума и е отстранен част от хематома, който се е образувал. В момента пациентът е в кома.

-->

related

криминални 3443536333178926723

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item