stoineff

Израелски самолети удариха Газа

Въздушен удар над Газа

Палестински пожарникари се опитват да гасят пожар след израелски въздушен удар по сградата на Министерството на вътрешните работи на "Хамас" в град Газа 16 ноември, 2012.

REUTERS / Мохамед Салем


Въпреки, че Израел отрича удари по Газа. Току що репортер на Ройтерс предаде, че преди минути е имало въздушен удар по сградата на министерството на Хамас.

20 палестинци и 3 израелци убити, откакто Израел започна офанзивата срещу Израел в сряда.

Хамас


Германският канцлер Ангела Меркел е "много притеснена" за ескалацията на насилието в Близкия изток и призовава "Хамас" да прекрати незабавно стрелба ракети от Газа в Израел, заяви говорителят на правителството по - рано днес. "Хамас" е отговорен за избухването на насилието в Газа", каза говорителят Георг Стрейтър на пресконференция.






"Няма оправдание за изстрелването на ракети срещу Израел, което е довело до огромни страдания на цивилното население. "канцлер призовава лицата, отговорни в ивицата Газа незабавно да спрат стрелбата по Израел. В същото време тя призовава египетското правителство да използва влиянието си върху Хамас, за да се ограничи насилието.



-->

related

Свят 8519145252751758835

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item