stoineff

Какво да пием по време на диета

Достатъчното вода в организма е важен фактор за правилното му функциониране

Когато решим да спазваме стриктно някоя диета, се стремим най-точно да следваме указанията й, за да постигнем желания резултат.

 Прилежно разпределяме порциите, храним се под час и правим нужните упражнения, за да се вталим. Но понякога резултатът не е такъв, какъвто искаме. Причината често се крие в това, че не обръщаме достатъчно внимание на калориите, които приемаме с течностите. Много жени си мислят, че един плодов сок или няколко малки чашки с твърд алкохол не оказват особено влияние на диетата им, но това, за съжаление, не е така.

За да има реален видим ефект от всичките ви усилия, не е необходимо да следвате само определен хранителен режим. Трябва да обърнете внимание на течностите и да не си позволявате да развалите фигурата си заради една такава малка грешка. По време на всяка диета можете да пиете много минерална или изворна вода. Хубаво е да редувате различните марки минерална вода и за разнообразие се препоръчва да пиете вода с лимонов сок или просто с лимонов резен в чашата.

Зелен Чай
Пийте много зелен Чай

Също така, при повечето диети е почти задължителна консумацията на зелен чай. Тази чудотворна напитка прочиства организма от всички токсини и ви помага да се чувствате бодри и тонизирани през целия ден. Това е една добра причина да изберете зеления чай, защото консумирайки го, вие ще имате повече енергия да изпълнявате дневните си задължения и физически упражнения, без да се налага да се тъпчете с калорична и вредна храна.
Важно е да се ограничавате при подслаждането на чая. Ако не можете да пиете топлата напитка без захар, то поне я заменете с кафява, или пък, най-добре с мед. За да поддържате хубават фигура, можете да си позволявате три или четири пъти в седмицата да пиете плодов сок, но за предпочитане е да не прекалявате с количеството му.

За най-добри резултати, пийте прясно изцеден сок от моркови, доматен сок или айрян. Зеленчуковите сокове и айрянът са също толкова енергизиращи напитки, но са доста по-полезни и съдържат по-малко калории в сравнение с плодовите. Нека не забравяме и кафето, все пак то играе ключова роля в нашето ежедневие. За любителките на кафето можем да кажем, че то не се забранява, стига да не е много подсладено и с добавки.
-->

related

Любопитно 6455884341672555455

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item