stoineff

Цигани стрелят по линейка в Пловдив

Линейка в Пловдив
Линейка в Пловдив е била обстрелвана в циганската махала на Пловдив

Цигани са стреляли по линейка на ЦСМП-Пловдив е била в „Шекер махала“ в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването. 

Пострадали физически  от медицинския екип няма. Екипът е бил на адрес след обаждане за спешен случай с мъж с епилепсия, който е бил със затруднено дишане.

Повикването на тел. 112 е постъпило в 10:24 ч. На място веднага се е отзовал свободен медицински екип, който по време на повикването се е намирал на 200 м. от адреса. Пациентът е 49-годишен мъж със захарен диабет от I тип, както и с Хронична обструктивна белодробна болест. След като му е оказана необходимата помощ медицинският екип е преценил, че не се налага спешна хоспитализация. В 10:55ч. екипът изпраща обратна информация до диспечера, че помощта е оказана на място и колата тръгва обратно към ЦСМП-Пловдив.
Няма данни на адреса на посещението да е възниквал конфликт.

При потеглянето на линейката по нея е започнала стрелба, вероятно с въздушна пушка. Директорът на ЦСМП Пловдив незабавно е информирал ръководството на областната дирекция на МВР и прокуратурата за възникналата ситуация.
Повиканият екип на полицията пристига след 20 мин. на мястото на инцидента. Линейката е изтеглена до 3-то РПУ-Пловдив за извършване на оглед, който продължава и към момента.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Пловдив 2327827845843325971

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item