stoineff

Марин Райков няма магическа пръчка


София. Не съм аз този, който в някакъв много кратък срок от три месеца с магическа пръчка ще реши всичко. Не бих и обещавал такива неща.

 Това каза министър-преседателят и министър на външните работи Марин Райков, който прие поста на министър на външните работи от досегашния министър Николай Младенов, предаде репортер на “Интервю”.

При всяко положение, ще се опитам да има чуваемост към всички, без значение - какви са били нашите лични и служебни взаимоотношения през последните 26 години, откакто съм в системата”, каза Райков, обръщайки се към екипа на Министерството на външните работи.

„Слава Богу, ние вече сме в положение не само да говорим за приемственост като някакво заклинание, към което се стремим, не толкова защото е факт, а защото искаме да го постигнем. Мисля, че вече можем да говорим откровено, че всички, дори когато имаме някакви нюанси във възприятията си, и вижданията си, всички сме задвижени от желанието да има последователност, да има приемственост”, каза още Райков, по отношение на работата му в Министерство на външните работи.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 8494398912678865100

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item