stoineff

Койчо Колев е застрелян в старозагорско училище

Стоян  Иванов Стоянов е главния заподозрян за убийството на Койчо Колев

Койчо Колев 56 годишен - дърводелецът на спортното училище "Тодор Каблешков" в Стара Загора Койчо Колев е застрелян в двора на училището, потвърдиха в сряда от МВР.


Засега няма подробности за причините за стрелбата, нито дали става въпрос за убийство или самоубийство.

Според първоначалната информация фаталният инцидент е станал между 8.00 и 9.00 часа в сряда по време на втория учебен час от сутрешната смяна.

След като в двора отекнали няколко изстрела, учениците и преподавателите в училището видели окървавеното тяло на Колев да лежи пред работилницата му.

Директорът Димо Неделчев описва убития като тих и кротък човек с дългогодишен опит и без никакви проблеми на работното място.

"Койчо Колев бе минимум от 25 години тук, много добросъвестен и изпълнителен, вършеше си работата. Не е имал лични проблеми с колегите си. Това за мен е нещо като битов инцидент, мисля, че е убийство, но това си е мое предположение", каза Неделчев, цитиран от БГНЕС.
Той подчерта, че за децата е осигурен психолог, който да окаже съдействие на тези ученици, които имат нужда. Директорът обясни, че помощник-директорът първи е видял застреляния дърводелец. Той се е обадил на Неделчев, който пък е сигнализирал на тел. 112.


Училището "Тодор Каблешков" се намира в квартал "Кольо Ганчев". Няма пострадали деца.
Междувременно полицията в Стара Загора обяви, че издирва 30-годишния Стоян Иванов Стоянов за "извършено тежко криминално престъпление". Мъжът е въоръжен и опасен, посочват още от МВР. Предполага се, че той може да е свързан с убийството в училището.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 6423383776138391839

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item