stoineff

Реклама на Македония - Люлка на културата?

Реклама на Македония - Люлка на културата
Рекламата на Македония е откровена провокация и
кражба от нашата история

Днес останах втрещен като видях рекламата на Македония. Освен, слогана "Люлка на културата", ясно се забелязва и акцентът, а именно глаголицата. 

Сами разбирате идеята, че именно те Кирил и Медодийй - македонците са създали глаголицата, а респективно Климент (Охридски) по - късно кирилицата.

След като нашите добри съседи, присвоиха територията, на която живеят, после започнаха да приписват гръцки и български царе за техни сега си присвоиха и написването на азбуката ни. А с цялата си наглост пък и го използват за да рекламират държавата си. Нарекоха цар Самуил Македонец... защо ли се учудвам... надявам се наофициално становище на България по повод кражбата на българска история! Пък съседите да се самоопределят както си искат! Мизия, Тракия и Македония са три от най - големите културно - географски области на България ...

Това не е първата кражба на Македония. През 2009 година по CNN Македония пусна видео съдържащо  артефакти част от Гръцката антична история. Тогава рекламата предизвика широк отзвук в света и Европа.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 5158933693499834265

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item