stoineff

ПОБЕДА: Цирк и вот на недоверие

Цирк
Карикатурите на Христо Комарницки са вечно актуални и на дневен ред

Циркът в българския парламент днес придоби конкретни параметри. Всички победиха във вота на недоверие. Кабинетът "Орешарски" победи защото остана на власт. ГЕРБ победиха защото Бойко Борисов каза така: "Аз съм победител днес. Няма заседание на парламента, което да защити това пагубно за България правителство” и още: "Това е победа на всички демократични сили, които имат възможност да видят, че това правителство се крепи на "Атака”.
Привържениците на "Атака” да видят, че държат ДПС и БСП във властта и най-вече, че БСП и ДПС не могат сами да си съберат депутатите. Дори Станишев го няма на вота, който да защити неговото управление. Разчита аз да му дам гласа си за това управление. Що за нахалство” Местан пък учтиво приветства победата на пожарникаря: "Поздравявам го за успеха". Според Станишев пък той е победител, нищо, че не е успял да събере кворум, за да гласува с "против" внесения вот на недоверие. Разбира се спечели и "Атака", които отново показаха, че могат да си правят каквото пожелаят в цирка.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 4301294296860318731

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item