stoineff

Мутри се клаха в Банско

Мутри се клаха в Банско

Кърваво меле между мутри от Банско -  Владимир Кехайов - Фифи, синовете му Атанас и Георги и известния Георги Русков се клаха жестоко днес в Банско пише изданието - Struma.com. 


Кървавата разправа  изправи нащрек полицията в градчето.  Първоначалните информации сочат, че  Фифи и наследниците му причакали Русков на изхода на града, защото искали  да си връщат за предишни разпри.

Започнало се як бой,  като най - вероятно Русков пръв е извадил нож и започнал да ръга напосоки. В мелето е пострадал синът на Фифи - Атанас, който е с множество порезни рани по лицето и главата. Ранен е и 53-годишният Владимир Кехайов. Полиция е на място, всички са вкарани в местното управление за обяснения. Както многократно предупреждавахме, в Банско тлее отдавна война между ретромутрите.

Георги Кехайов-Фифи бе дясната ръка на убития лихвар Васил Донев-Доневио. Той бе пребит, преди време от групата на Г. Русков, за когото се знае, че гравитира около братята Еринини-Джипсовете. Със счупена челюст Кехайов бе е настанен в столичния институт "Пирогов". Явно днес е дошъл момента на отмъщението. Полицията изяснява случая.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 4010649680452845488

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item