stoineff

Райко Кръвта е убиецът на шефа на ВИС 2 Георги Илиев

Райко кръвта е убил Георги Илиев

Райко Кръвта е човекът убил  на шефа на „ВИС 2“ Георги Илиев. 

Името на Васил Арарски, беше споменато от свидетеля по делото срещу Килърите 3 Асен Китанов-Психото.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров призна, че разследващите разполагат със същата информация. В първото издание на предаването „Жега“ по TВ7 МВР за пръв път проговори открито за множеството брутални убийства от последните години в България.

Разследването за убийството на Георги Илиев все още не е приключило окончателно. ДНК следите от оръжието на убийството не са събрани съвестно в началото на разследването. Скоро обаче е възможно делото да влезе в съда. Безспорен факт е обаче, че всички свързани с това убийство вече са мъртви.

Георги Илиев беше разстрелян на 25 август 2005 година в Слънчев бряг пред стотици свидетели. Причината за публичната екзекуция е убийството на друга знакова криминална фигура – Васил Горчев-Кьоравия. Той е разстрелян от снайперист посред бял ден пред благоевградския хотел „Ален мак“. Кьоравия е финансирал сделки с наркотици и се е занимавал с лихварство, потвърди в „Жега“ Лазаров.

Райко Кръвта е убил и  Васил Горчев. След разстрела Георги Илиев го привиква на среща.

„Райко Кръвта е бил унизен, имало е бой от едната страна върху другата и след срещата той остава с убеждението, че ще бъде физически ликвидиран“, разкри главният секретар на МВР.

Лазаров потвърди, че има данни, че Арарски (Кръвта) е планирал да извърши убийство на Георги Илиев или в Слънчев бряг, или в открито море, затова е следял боса на „ВАИ Холдинг“, когато той е излизал с яхтата си.

На 12 октомври 2005 г. самият Васил Арарски – Райко Кръвта е покосен от куршуми.

Убиецът на Райко Кръвта е Петър Крумов-Пупи, който е свързан със сочения за наркобос Христофорос Аманатидис-Таки, съобщи още главният секретар на МВР. Той потвърди, че Пупи е бил свързан със сочения за наркобос Христофорос Аманатидис-Таки.
http://www.inter-view.info/2013/08/chiroza-i-bai-vaso.html
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Перник 7358954301246210037

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item