stoineff

Оргии в Троянския манастир?


Младо момче, което пожела анонимност, застана пред камерата на „Господари на ефира” и разказа какво му се е случило, след като получило покана в социалните мрежи от йеромонах Кирил от Троянският манастир.

Анонимният свидетел призна, че сам е с нестандартна сексуалност и затова приел предложението на йеромонаха за среща. Видяли се, хареса ли се и си прекарали добре няколко дни в манастира, дори се стигнало до любов между двамата.

Чувстватаси двамата консумирали в стаята на Кирил, като младият човек бил представен като братовчед на монаха. Той разказа че духовниците в манастира си вдигали расата и си показвали гениталиите, открито демонстирали сексуалните си пристрастия.

След време обаче двамата решили да се разделят, като монахът бил особено яростен и не искал това да се случи. Той използвал всичко дори заплахи, че ще плати да пребият сексуалният му партньор, но това не спряло свидетелят, който си тръгнал.

След няколко дни обаче бил наистина нападнал от двама души ,които се опитали да го вкарат в един апартамент в столичен квартал. Той информирал полицията и поискал защита.

Свидетелят разказа че подобни хомо- случки има и в Рилския манастир. Той посочи, че много монаси ходят по столични гей заведения, можело да се познаят по късите бради.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 2005710337837404195

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item