stoineff

Джийсън е изгонен заради гавра с Райна

Джийсън се изгаврил с Райна

Джийсън Брад Люис е изгонен от Къщата на „Биг Брадър” заради безпрецедентна гавра с фолкпевицата Райна, разкри ексклузивно близката му приятелка Елза Парини.


Снощи продуцентите извадиха провокативния певец от село Тръстеник, обосновавайки се така: „Тази вечер се случи нещо извънредно. Един от Съквартирантите прекали с действията си и беше изгонен от Къщата на Биг Брадър за непристойно поведение.

 Джийсън е ИЗГОНЕН от Къщата на Big Brother All Stars завинаги. Какво е направил и защо беше изгонен ще разберете утре, ако гледате дейли епизода”.


Близката дружка на пеещия уеб-дизайнер Елза Парини обаче издаде в аванс какво се е случило и им развали тв-изненадата: „Вече знае истинската причина за отстраняването на Людмил, както е истинското име на скандалният артист. Той е проявил „непристойно поведение” спрямо фолк певицата Райна и е излял цяла кана вода върху нея, с което чашата на търпението на участници и продуценти е преляла”.

Самият Джийсън пък коментира случилото се на личната си Фейсбук-страница така: „За да не се спекулира из различните информационни издания, ще бъда точен и ясен. Всяко мое действие в къщата на Биг Брадър не е било с цел, умишлено дразнене, уронване престижа и авторитета на някой, както и всичко друго което може да навреди на имиджа на останалите. Искрено се надявам да не приемате всичко за чиста монета, аз съм Артист, а те обикновено играят роли, понякога добри и съответно - лоши. Обичайте се, и не правете така вкъщи!”.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 2109498924670350355

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item