stoineff

Един загина, а четирима са ранени в катастрофа край село Шереметя


В ужасяваща катастрофа загина един, а още четирима са ранени, в близост до село Шереметя . Ранените са пътували в червеното БМВ от снимката по - горе.

 Младежите са без опасност за живота към момента. Загинал е 32-годишният шофьор на ФИАТ-а, с който са направили челна катастрофа, който е починал в на път към болницата.

24-годишният шофьор на БМВ-то и трите му спътнички, които са на възраст между 17 и 18 години са транспортирани в В спешното отделение на МОБАЛ "д-р Стефан Черкезов" - съобщава агенция БЛИЦ. В реанимация със счупени ръце и крака е водачът на BMW- то. Заедно с него е прието и момиче на 18 години, което е с фрактури на лявото рамо, лявото бедро и челюстта. Другите две тийнейджърки са с по-леки наранявания. Едната е със счупена ключица, а другата с нараняване по лицето.

"Няма опасност за живота на пострадалите", казва д-р Маринова цитирана от агенция БЛИЦ.

След вида на останките от ударилото се челно и претърколило се няколко пъти БМВ, добрата новина впечатлява и най-големите оптимисти. Все още няма информация кой е виновен за кървавия инцидент. Очаква се по-късно полицията също да коментира случая.

Още по темата: Юридическа защита на пострадали при катастрофи

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 6431484193550862205

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item