stoineff

Осъдиха за изнасилване вуду магьосник във Франция

Осъдиха за изнасилване вуду магьосник във Франция


За извратен вуду ритуал пише британското издание Дейли Мейл. Три тийнейджърки са изнасилени от чичо си, който е осъден за действията си на 14 години затвор във Франция.


 Той е признат за виновен по обвинения за насилването на момичетата по време на сесии по вуду-екзорсизъм.

Изнасилвачът е 28 годишен мъж от Того, който твърдял, че е провеждал ритуал по изгонването на "зли духове" от момичетата. Майката на жертвите (41г.), е призната за виновна в съучастничество, тъй като дори е донесла презервативите, които извършителят използвал при извършване на престъплението.

По време на сесиите, извършителят на вуду-ритуала измил гениталните области на момичетата, разрязал ръцете и краката им и покрил раните им с магически черен прах. Той твърди, че не знае за изнасилването на жертвите, но е установено, че осъзнава действията си и не страда от психическа болест.



Това е последният от серия случаи, свързани с вуду-ритуали във Франция, където има голяма африканска общност.

Наскоро четирима мъже бяха осъдени, защото държали в плен и измъчвали млада жена, вярвайки, че е обладана от духове. По-рано тази година испанската полиция разби схема за контрабанда на жени от Нигерия, които са били принуждавани да проституират, чрез мъчения по време на вуду-ритуали. Миналата година, трафикант е осъден на 20 години затвор във
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 8279982046822483822

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item