stoineff

Четири жени са ранени след катастрофа на Мерцедес край Павел Баня


Мерцедес със седем души се е забил в крайпътна канавка близо до разклона за Павел баня, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Стара Загора.

 Тази сутрин около 7.20 ч на тел. 112 е получен сигнал за възникнал пътен инцидент на пътя от с. Александрово към гр. Казанлък.

На място служителите на реда установили, че возилото микробус "Мерцедес", уравляван от 37-годишен мъж, е излязъл от пътя и пропаднал в канавката вдясно до платното. Бусът се обърнал на една страна. От удара пострадали са четирима от общо седемте пътници. 35-годишна жена е с контузия на рамо. 26-годишна жена е със счупени гръдни прешлени. 48-годишна жена е също с фрактура на прешлен, а друга жена на 50 години е с контузия на рамо и глава. След като са прегледани в болница и им е оказана помощ жените са освободени за домашно лечение. Пробата на шофьора О.О. за употребата на алкохол е отрицателна.



+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Стара Загора 6994407659445046791

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item