stoineff

Последни новини за състоянието на Михаел Шумахер

Schumacher has been kept in a medically induced coma since he suffered a severe head injury in a skiing accident in the French Alps on December 29.
Schumacher 

Последни новини. Точно един месец след ски инцидента, който остави с критични наранявания на главата, легендата на Формула 1 Михаел Шумахер, остава в медицински индуцирана кома във френска болница.


Не е имало официална актуализация на състоянието от френската болница, където той се лекува.

Мениджърът на пилота Сабине Кем казва в интервю за Би Би Си, че седемкратният световен шампион остава в "стабилно" състояние и потвърждава, че той не е изпаднал в естествена кома, въпреки че някои вестници спекулират.
Въпреки това, милионите фенове и моторните спортове общност остават отчаяни и търсят повече информация, тъй като все още има редица въпроси без отговор за състоянието на 45-годишният пилот.

Според спортния френски ежедневник L'Equipe ,който цитира "източник" от болницата в Гренобъл, където Шумахер се лекува, седемкратния световен шампион от Формула 1, вече е поставен в "фаза на постепенно пробуждане".


L'Equipe пише, че Шумахер досега е "реагирал положително" към процеса на събуждане.

Професор Jean-Luc Truelle, бивш шеф на неврологията в болницата Фош близо до Париж, заявява в интервю за вестника, че процедурата, която събужда Шумахер трябва да проследи неговото ниво на седация, докато 45-годишният мъж е в състояние да отвори очи.

Допълнителни тестове


Неговите умения за комуникация след това ще бъдат тествани, чрез серия от прости задачи като отваряне и затваряне на очите, и се ръкостискане.

След падането му в ски курорта Мерибел, където Шумахер удари главата си в една скала, хирурзите в University Hospital Grenoble намерени "широко разпространени лезии" от двете страни на мозъка му.

Те решиха да го държат в медикаментазна кома, за да се намали рискът от по-нататъшно увреждане на мозъка.

Лекарите не са правили официално изявление за актуализация в състоянието на пилота от 17 Януари, когато те описват състоянието на Шумахер като стабилно.

Тогава Сабине Кем предупреди, че "всяка информация относно здравето на Майкъл,която не идва от лекуващите го лекари, трябва да се третира като чиста спекулация".

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спортни новини 5074607212409083648

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item