stoineff

What happens in Sunny beach?

What happens in Sunny beach

Е как какво - оповръщаха ни морето тия!


Channel 4, една от телевизиите в Англия, стартира нови видео кадри от летуването на британските тийнейджъри по българското Черноморие. Първият епизод е с името „What happens in Sunny beach” – „Какво се случва в Слънчев бряг”, вече е тотален хит Интернет.




Кадрите са нещо като продължение на шокиращия филм на ВВС, излъчен миналата година. Той взриви социалните мрежи и предизвика гневни реакции в обществото. Видеото показва голи тела, секс сцени, повръщане, яко пиене и пр.

След излъчването на филма на ВВС българските хотелиери подскочиха като ужилени : "Съсипват ни бизнеса", "Това са извадки", "Филма е манипулация" и т.н.

What happens in Sunny beach

Истината обаче не е точно такава. Всички сме виждали пияните като задници англичани. Те са дошли именно заради оргиите и дамаджаните с ракия, които ще изпият  тук. Освен това собствениците на много завадения, които подскачат с удоволствие ги насърчават да къркат до откат, организират конкурси от рода на "Мокра фланелка", "Голямото надпиване", и "Първата, която остане по монокини печели бутилка уиски"... Когато видя да се организира турнир по шах в някое заведение ще го напиша.

От друга страна на английските ни събратя изглежда им се отдава да се освинват до безобразие, да пият, шмъркат, пушат и повръщат денонощно. Освен в някои редки случаи (При които алкохола се налива директно с тръба и фуния в гърлото на алкохолния турист), не се вижда някой да насилва британските тинейджъри да пият и да си свалят гащите по улиците.

Ако са дошли чак от Англия за да покажат що за стока са ... е филма е за тях. В Слънчев бряг се продава свободно алкохол и на руснаци, чехи, българи, поляци, немци... и ДА, и те се напиват ама не се снимат гордо и не сочат като виновник България за безобразията, които вършат по Черноморието. Ето и видеото, насладете му се това са британските туристи - синовете и дъщерите на ония моралисти дето ни чакат да им берем къпините:


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 5041994345217447122

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item