stoineff

Бизнесмен от Русе покани инспектори на по цигара в заведението си

пропуски в  закона за забрана на пушенето

Русенец намери пролука в  закона за забрана на пушенето и  покани инспектори в заведението си "на по цигара", съобщи Нова телевизия.


 Николай Стоянов има кафене и билярд клуб в близост до  Русенския университет. След като направил консултация с адвокат, той  разделил помещението от 250 кв. м на две с декоративна ограда и прехвърлил нотариално едната част от фирмата на себе си и съпругата си като частни лица.

Така в частната му собственост всеки може да запали цигара с кафето. 

В заведението, което е собственост на фирмата, пушенето е забранено. Там са разположени билярдни маси и касата. Николай отдавна е отказал цигарите, но признава, че в името на това да оцелее бизнесът му, няма против да се пуши в заведението.

Когато отишли инспектори на проверка, той показал нотариалните актове на заведението и на частната си собственост.

 Дори има различни входове за двете помещения. И след като обяснил, че пушещите хора са негови гости в частните му собственост, поканил и инспекторите на по цигара.

Засега русенецът е първият, който се е сетил за хитрия трик, но много негови съграждани, които също имат заведения, смятат да последват примера му.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 6289801385954307004

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item