stoineff

Юлияна Дончева е бременна

Юлияна Дончева е бременна

 

Юлияна Дончева е бременна. Няколко години след сватбата й със Станислав Недков-Стъки 48-годишната брюнетка зачена с процедура ин витро в клиника "Малинов" след няколко неуспешни опита, съобщава тя цитирана от  БЛИЦ.


Дончева и един от най-добрите ни ММА-бойци Станислав Недков се ожениха на рождения й ден 25 юни през 2010 г. Тя има един син, 19-годишният Йоан-Дако, който е от първия й брак.

Не искам да се знае, но хайде, да кажем, малко след 4-ия месец съм, е отговорила пред агенция БЛИЦ на въпросът от кога е бременна.Юлияна казва, че ще продалжи да роботи в разумни срокове и че засега няма никакви проблеми с бременността си, които да и пречат на изявите в телевизията.

"Искам да вдъхна надежда на всички двойки, които желаят бебе и да им кажа, че има надежда и винаги ще има добър резултат", посочи Дончева и допълни: Стига да са позитивни и да вярват в това. На въпрос дали се замисля върху темата с продължителността на живота и времето, което ще има, за да е опора на рожбата си, журналистката изрази надежда да има гена на дядо си, който починал на 105 години.

Всичко е божа работа. Но все още не съм в чак толкова укорима възраст. Поддържам се, спортувам, обясни бъдещата майка.

Стъки бил на седмото небе от новината, че ще става баща. Няма по-щастлив от него, радостна е съпругата на боеца.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 6214743199231959378

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item