stoineff

Осъден за контрабанда на наркотици е застрелян в столичния квартал св. Троица


44-годишен мъж, криминално проявен, е бил застрелян в София, това съобщава пресцентъра на МВР. Тази сутрин към 9.25 часа на тел. 112 бил получен сигнал за прострелян мъж, пред жилищен блок в кв. „Св. Троица“.


На място пристигналият екип е установил самоличността на починалия - 44-годишният Стоян Цветков, криминално проявен за притежание на наркотици и контрабанда на акцизни стоки,който към момента е бил под домашен арест.

По първоначални данни, минути преди инцидента, двама неизвестни позвънили на входната врата, те стреляли по слезлия да им отвори мъж, и избягали в неизвестна посока. Столичните криминалисти извършват оглед на място, районът е отцепен.

В момента криминалистите са отцепили района, за да съберат доказателства. Провеждат се и първоначални разговори на терен с две млади жени и един мъж, за които се смята, че са станали свидетели на стрелбата.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 2329447505876329173

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item