stoineff

Откраднаха Кавазаки пред очите на собственика му

Кавазаки


Кандидат-купувач открадна мотор посред бял ден в Бургас пред очите на смаяния собственик. Инцидентът станал на улица „Индустриална”, в близост до бензиностанция „Лукойл”, съобщава flagman.bg. Там бургазлията Тодор Тодоров се срещнал за оглед с пореден мераклия за мотоциклета му Kawasaki.


Тодор бил обявил мотора си за продан в специализирани сайтове. Крадецът се свързал с него и се уговорили за оглед около бензиностанцията. На срещата дошъл мъж висок около 170, набит, с черна къса коса. Имал интелигентно излъчване, носил и очила с диоптър. Бил с бежова блуза и кафяв панталон. Поискал да изпробва мотора. Качил се и отпрашил с мръсна газ, не се върнал.

Тодор разказва пред Флагман.бг, че крадецът се представил за пловдивчанин. Но имал различен от пловдивския акцент. Не бил и бургазлия. Говорил на северняшки диалект. До този момент няма следа от мнимия купувач.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 2701852732319076461

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item