stoineff

Слухове разделиха Гришо и Маша

 

Григор Димитров и Мария Шарапова изглежда са се разделили, ако може да се вярва на пресата отвъд океана.

 Първи подозрения, че двамата вече не са двойка, изрази сайтът www.tennisworldusa.org, пише Стандарт.
 За връзката на нашия Гришо с Маша започнаха да говорят именно в САЩ, като журналистът от ESPN Дарън Ровел информира за това през януари миналата година.

Отново злите езици отвъд океана са първи в най-новата клюка около любимата двойка на България. Въпреки че Шарапова поздрави Григор за успеха в Акапулко, именно заради турнира в Мексико тръгна и слухът, че Димитров и Шарапова вече са разделени. Преди началото на надпреварата хасковлията популяризира турнира, като се впусна в битка на корт във водата срещу канадската сензация Южени Бушар. 

И двамата бяха очаровани от прекарания ден в Акапулко преди старта на състезанието. Изгряващата звезда в женския тенис тогава навърши 20 години, като ден преди това получи един от най-хубавите си подаръци.

Северноамериканката се позабавлява с най-добрия български тенисист. 

Двамата летяха с хеликоптер, лежаха един до друг на яхта, играха тенис върху платформа в Тихия океан, а после поплуваха заедно. След вълнуващото преживяване Бушар призна чистосърдечно, че никога няма да забрави моментите с хасковлията. "Това беше едно невероятно преживяване. Летяхме с хеликоптер до плажа, а след това пътувахме с яхта до приготвения корт", сподели сексапилната канадка.

"Това определено е най-якото изживяване, което някога съм имал по време на турнир. 

Щастлив съм, че правя нещо такова. Специално е и със сигурност ще имаме нещо, за което да си говорим за в бъдеще. Много беше вълнуващо!", описа емоцията с Южени наш Гришо.

Естествено жълтите издания прогнозират, че съвсем скоро българският мачо ще плени сърцето и на Бушар. Докато 22-годишният Димитров се забавляваше в Мексико, руската суперзвезда съвсем наля масло в огъня. Тя сподели, че предпочитаният й партньор са... черните обувки "Stuart Weitzman".

Американският специализиран сайт дори пусна снимка на Южени и Шарапова една до друга с въпрос "Коя е по-добра за Димитров?" Засега няма официално потвърждение, че Маша и Гришо са разделени. В същото време шампионът на Australian Open Станислас Вавринка и новата чаровница в тениса Бушар изгледаха на живо мача от НХЛ между "Лос Анджелис" и "Монреал". "Кралете" спечелиха с 2:1, а канадката побърза да се похвали за поредните си силни преживявания със свой колега в профила си в Туитър, като пусна снимка, на която позира заедно с швейцареца.

related

Спорт 2587384178720369156

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item