stoineff

Прокуратурата повдигна обвинение на бащата убил 7 годишната си дъщеричка в Русе


Бащата от Русе, който уби с ритници  7-годишното си момиченце, е обвинен за убийството. Това потвърди говорителят на Окръжната прокуратура в крайдунавския град прокурор Надежда Митева.

 Според нейните думи  основната версия е, че детенцето е починало след нанесен побой.
Сигнал в полицията е постъпил от болницата след 17.30 часа вчера, когато детето е било прието в лечебното заведение в безжизнено състояние. При разследването 38-годишният мъж е задържан в русенския арест. Той има и четиригодишна дъщеря, която била изведена от апартамента в блок "Мура" в кв. "Здравец" и предадена на Агенцията за закрила на детето, откъдето да поемат грижите за нея.

От полицията и прокуратурата казаха още, че в момента процесуално-следствените действия продължават. Съседи обясниха, че преди време мъжът се разделил с майката на момичетата и сега живеел с друга жена. Детето било в първи клас в Основно училище "Васил Априлов" в Русе.
Директорът на училището Гергана Григорова обясни, че момичето е посещавало редовно учебните занятия, като до ръководството досега не са постъпвали сигнали да е било малтретирано или върху него да е упражнявана някаква форма на насилие.

related

Регионални 8715372240522186859

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item