stoineff

Убиецът на Николай - Тодор, е направил самопризнания


Тодор Атанасов, който е на 21-години и е учил в бургаското морско училище е главният обвиняем в зверското убийството на Николай Христов.

 Според запознати той вече е направил пълни самопризнания. Според разследването, Атанасов е намушкал на 4 места в гръдния кош 22-годишния си приятел, с когото са учили в една и съща гимназия и от години живеят в един и същ блок.

Засега обвинението е само по чл.115, то е работно, няма квалифициращи обстоятелства, но може де се промени след като излязат резултатите от експертизите, твърди наблюдаващият прокурор по делото Калина Чапкънова, административен шеф на окръжното обвинение, цитирана от "24 часа".

Очаква се да излезе и съдебно-медицинска експертиза, която ще даде ясното по въпроса дали Николай е изхвърлен от колата жив и след колко време от намушкванията е настъпила смъртта. Основната версия, по която полицията работи, е грабеж, но все още такова обвинение на Тодор не е повдигнато.

22-годишният дистрибутор на хранителни продукти Николай Христов изчезва в петък. Той не се прибира от работа след поредния тур из областта. На следващия ден - 19 април, родителите му търсят помощ от полицията. сигналът е подаден около 13.30 ч. Полицаите намират служебната кола на Николай изоставена край Банево и попадат на кървави следи.

По непотвърдена информация там намират и улики от Тодор. Момчето е с досие и това улеснява разследващите

related

новини бг 7147439256301501839

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item