stoineff

Пиян уби 33 годишния си спътник в катастрофа на АМ - Тракия


33-годишен мъж е загинал при катастрофа в Ямболско, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Ямбол. След катастрофата в Перник, при която пиян шофьор уби 18 годишната си спътница това е подобен втори случай в рамките на няколко дни.


Към 17,00 ч. вчера на АМ „Тракия”, около 1 км след пътен възел „Кабиле” в посока Бургас, е станала катастрофа, при която лек автомобил „Мазда” със софийска регистрация, управляван от мъж на 34 години от София, напуска пътното платно и се преобръща в крайпътната нива. При инцидента на място е загинал 33-годишен мъж – пътник в автомобила.

Водачът е настанен за лечение и наблюдение в МБАЛ-Ямбол с разкъсно контузна рана на крака и болки в гърдите. Същият е тестван за употреба на алкохол, като техническото средство е отчело концентрация на алкохол над 1,2 на хиляда.

Причината за произшествието е в процес на установяване. По случая в Районно управление „Полиция”-Тунджа е образувано досъдебно производство.
Още по темата: Юридическа защита на пострадали при ПТП

related

Регионални 6432419581136581576

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item