stoineff

18 годишният Мерт Мохамед е арестуван за убийствата на младата майка и детето и

mert mohamed-jebel

Двете жертви са били насечени с малка брадва.

18-годишният Мерт е влязъл през терасата на жилището на Джейлян и дъщеря й, за да извърши обир, съобщава 24rodopi.com като се позовава на полицейски източници.


Това е заявил възпитаникът на техникума в Джебел, който в нощта срещу неделя признал, че е извършител на двойното убийство. Двете жертви са били насечени с малка брадва.
Поне на този етап Мерт твърди, че е искал да обере жилището. Друга версия гласи, че убиецът и 24-годишната жена са имали любовна връзка. Той е идвал често на купон в квартирата и знаел, че Джейлян живее охолно.

Предполага се, че наркозависимият младеж е бил изпаднал в абстинентна криза.

mert-mohamed

„Мерт може да е вършил много лоши работи, но сам да е извършил двойното убийство – това е абсурд. Той тежи едва около 60 кг. Вероятно не е бил сам", коментират пред 24rodopi.com джебелски младежи, които са били в една компания с арестувания 18-годишен младеж.

Мерт Ш. е дете на разведени родители. Останал е да живее при майка си, която е държавен служител.

Според неофициална информация, Мерт е изтърпявал присъда „пробация" за друго престъпление. Бил е наркозависим.

18-годишният Мерт Ш. е задържан в 1 часа на 27 април за срок до 72 часа с постановление на прокуратурата за убийството на 24-годишна жена и 7-годишната й дъщеря в Джебел. Той е преведен в следствения арест в Кърджали.


Eто и официалното съобщение на МВР:


18-годишният Мерт Мехмед е задържан в 1 часа на 27 април за срок до 72 часа с постановление на прокуратурата за убийството на 24-годишната Джейлян Юсуф и 7-годишната й дъщеря в Джебел, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.Мъжът е преведен в следствения арест в Кърджали. Телата на майката и детето бяха открити вчера в апартамента, в който са живеели.

По случая е образувано досъдебно производство под наблюдение на Окръжната прокуратура в Кърджали.

Задържаният е привлечен като обвиняем по чл.116, ал.1, т.4 и т.6 от Наказателния кодекс за умишлено умъртвяване на повече от едно лице, едното от които малолетно, като деянието е извършено с особена жестокост.

related

новини 690207942045467871

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item