stoineff

БЪЛГАРСКИТЕ ГИМНАСТИЦИ РАЗТЪРСИХА ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ С АТРАКТИВЕН ФЛАШМОБ

Състезателите от националния отбор по спортна гимнастика удивиха жителите и гостите на София с невероятни умения, които демонстрираха в съботния следобед на бул. „Витоша“. 

Атрактивен флашмоб със сложни елементи от гимнастиката и фрий рън демонстрации бе реализиран броени дни преди старта на едно от най-големите спортни събития в България – Европейското първенство по спортна гимнастика, организирано с подкрепата на VIVACOM.


Инициативата на гимнастиците ни бе част от събитията, съпътстващи провеждането на шампионата, на който София ще бъде домакин от 12 до 25 май. Събитието ще събере над 600 състезатели от цяла Европа и ще бъде отразено от водещи медии в целия свят, сред които са потвърдили присъствие дори журналисти от САЩ и Афганистан.

18 момчета и момичета на различна възраст впечатлиха хората с изключителна хореография и много настроение и призоваха всички да посетят зала "Арена Армеец", за да подкрепят българските състезатели.









related

Спорт 1607957890864354449

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item