stoineff

Последни новини за Валентина от Бургас

Последни новини.

Последни новини. Близки на изчезналата медицинска сестра Валентина Иванова продължават да я търсят не само в България, но и по света. 

Те разпространяват масово снимките й в различни държави. Фотосите са придружени с обяви за издирването на английски, немски, испански, дори и гръцки. Семейството й не губи надежда, че тя е жива.

Най-близките й са убедени, че Валентина е отвлечена. Приятелят й Валентин Георгиев пък призова хората днес в социалната мрежа да не вярват на медиите. Очевидно той има предвид версията за самоубийство на любимата му и не спиращите твърдения, че се е хвърлила в морето. Ето какво написа Валентин преди минути на страницата си във Фейсбук:

„Хора, знам, че всички сме много объркани, изтощени... Ние лично психически,физически не издържаме. Не вярвайте на медиите, всичко това е лъжа, което се пише. Вие имате толкова много въпроси, колкото и ние, но без отговори. Много от вас се съмняват в нас като са подтикнати от медийните изяви. От търсенето по морското крайбрежие Валентина не е намерена и надеждата в нас е, че е жива и здрава и чака да я намерим. Затова не падаме духом и това ни дава сила. Разберете ни, че нищо не крием и сме много уморени. Затова се обърнах към вас за помощ, защото сами няма да можем да се справим. Знам, че на някои вече им е писнало с всичко това, а питате ли ни нас как се чувстваме”.

related

новини бг 6842925839626370889

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item