stoineff

Арестуваха българи за трафик на хероин


Последни новини. Шестима българи са задържани от полицията в град Александруполис за трафик на хероин. Други двама са в ареста в Комотини за трафик на нелегални имигранти. Задържаните са извършили трансфер на 50 килограма чист хероин от Турция за Гърция, съобщава БНР.


Полицията е получила предварителна информация за прехвърляне на наркотици от Турция по море с рибарска лодка. Акцията е организирана съвместно от отдела за борба с трафика на наркотици и гранична полиция. В лодката са пътували двама българи, които са пренесли наркотика от Турция. Очаквали са ги още четирима българи с два автомобила. Стоката е прехвърлена в колите и шестимата са се отправили в посока Атина, когато е извършен арестът.

Разпитите продължават, за да бъде разкрит пълният канал за нелегален трафик, в който по всяка вероятност участват и гърци.

По същото време други двама българи са били задържани в Комотини за нелегален трафик на хора. При рутинна проверка на пътна полиция беше открит тайник в шофирания от тях лекотоварен автомобил, в който са били укрити шестима сирийци.

related

Свят 8893314720455747673

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item