stoineff

Психоложка убедила Атанаска да признае за зверското убийство: ... взех една торбичка, поставих я на главата й, увих я с тиксо и така умря

ubiicata-ot-pomorie

Последни новини. Пълните самопризнания за убийството на Александра на Атанаска Георгиева са направени по време на 4 часов разпит. 

До тях се стигнало след като МВР служителите се обърнали за съдействие към психоложка от София. Това събщава "Преса" като се позовава на отлично информирани източници от разследването.

Психоложката успяла да убеди Атанаска да разкрие ужасяващите подробности от престъплението. Ето какво разказала тя:

"Александра сама дойде на тавана. Не съм я карала насила. Даже я почерпик с бисквити. Бърбореше много. Час и половина не можах да я спра, бърборенето й ме изнерви... Не можах да я изгоня.

На бюрото ми бяха оставени снимки на големия ми син. Той имаше рожден ден на 7 април т.г. Беше ми мъчно, защото момчето ми не е с мен. С другия ми син живеят заедно с баща си. Не се чувствах добре. Алекс видя разпилените снимки и каза, че момчето ми е грозник и урод.

Нещо се случи с мен. Тогава взех една торбичка, поставих я на главата й, увих я с тиксо и така умря."


Това са част от самопризнаниета на Атанаска Георгиева от Златоград, обвинена за зловещото убийство на на 8-годишната Александра, дъщеря на местния бизнесмен и лихвар Веселин Тодоров-Германеца.

Атанаска разказала още защо е звъняла, за да имитира отвличане. "Исках да спечеля време, за де се сбогувам със собствената си майка. После щях да се предам", обяснила тя.

Макар официално да не е диагностицирана в психодиспансер, според близки до случая задържаната била с психични отклонения и наследствена обремененост - неин близък бил заклет алкохолик.

Описват я като затворена и саможива. Атанаска не общувала почти с никого, освен с майка си, сестра си и Александра.


"Разказва, че се дразнела от шума, не понасяла гласове. Състоянието й е много сходно с това на стрелеца Петко Петков от Лясковец", твърдят запознати.

"Разследването продължава. Обвиняемата е направила пълни самопризнания и е хвърлила светлина върху мотивите за престъплението. Те са свързани с психични отклонения", казва адвоката й Благой Потеров, цитиран от "Преса".


related

новини бг 5266667719475528603

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item