stoineff

Ужасяваща катастрофа между три край Петолъчката. Двама загинаха

катастрофа-тирове-петолъчката

Три камиона направиха страховита катастрофа край Петолъчката, двама са загинали, съобщава ОД на МВР Сливен. Два от трите тира, които са се ударили се движили към Петолъчката, другият пътувал в посока Котел.


Според непотвърдена информация виновник за катастрофата е лек автомобил е завивал надясно, за навлезе на черен път, когато е бил застигнат от товарните автомобили. За да избегне удар с лекия автомобил, единият камион е променил посоката си на движение и се е ударил челно в друг товарен автомобил, който се е движил в насрещното платно.

От удара и двата автомобила се възпламенили. Водачите и на двата тира са загинали на място. Третият камион е само с материални щети. Лекият автомобил не е пострадал. Екипи на РСПБЗН-Сливен, „Пътна полиция”-Сливен и експерти са на мястото на инцидента за установяване на обстоятелствата, довели до произшествието. Пътят от кръстовище Петолъчка за Котел и Омуртаг временно е затворен. Движението ще бъде пренасочено по обходни маршрути.

Още по темата: http://www.inter-view.info/2011/04/blog-post.html

related

новини бг 1671484323820821978

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item