stoineff

Gmail е в процес на редизайн

редизайн на gmail

Упорити слухове сочат, че Gmail е в процес на редизайн, който ще промени коренно начина, по който хората си взаимодействат с пощата на Google .


Промяната на интерфейса е разкрита от изтеклите screenshots на тестовата версия са публикувани от технологичния сайт Geek.com и показват преминаване към опростения дизайн, който вече се използва от социалната мрежа Google Plus.

Това може да бъде най-голямата промяна в начина, по който Gmail изглежда и функционира откакто услугата е създадена през 2004 година.



Дизайнът се фокусира върху търсенето на Google, която може да се използва, за да намерите и да се подчертае имейли в един дълъг списък, който да замени необходимостта да подаде електронна поща в папки или категории. The затрупана страничната лента, която съдържа електронни етикети, папки и Hangouts съобщения, мигновени Google е била преместена в полза на плъзгаща меню, вече се използва от социалната мрежа на Google и други услуги на Google.

Gmail редизайн
Опростен интерфейс на Google за Gmail. Снимка: Geek.com



Google е направил само малки, постепенни допълнения и промени в Gmail станали напълно доброволно в продължение на годините за своите над 425 милиона потребители.


Възможно е,  редизайна да е вътрешна промяна Google, която да не стане достъпна за обществеността. Факт е обаче , че  изтекла промяна и информация за проекта отговаря в доста голяма част на мобилен имейл интерфейс на Google . Редизайна на електронна поща на Google има значително по-голямо съответствие с новите онлайн услуги на Google за външния вид и за работния процес.

Google отказа  да коментира достоверността на информацията относно редизайна.



related

Технологии 5127248898865789029

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item