stoineff

Снимки и подробности от зверствата в профсъюзния дом на Одеса 18+



Брутални и потресаващи снимки на обгорели трупове публикува във Фейсбук украинка, допусната в профсъюзния дом в Одеса след атаката и последвалия пожар.

 Фотосите са брутални и не са подходящи за хора със слаби нерви! Близо 20 хиляди души са споделили ужасяващите кадри в мрежата.

"А сега гледайте! И не казвайте, че не сте видели! Събрах всички сили и влязох! Пуснаха ни само трима и аз съм длъжна да разкажа всичко! Одеса -това не може да се случва с теб! Но се случи!! Нека всички видят!", написа тя в дневника си в социалната мрежа.

В Дома на профсъюзите в украинския град Одеса са убити много повече от 42 души. Това гърмят руските социални медии. Според версията, провокаторите са блокирали хората в сградата, където те могат да бъдат убивани безнаказанно, с наслада и без свидетели.
Пише се, че пожар в сградата не е имало - огънят е бил постановка, за да припише на него масовото унищожаване на граждани на Украйна и да се прикрият следите от зверството.

Следната версия се представя в мрежите: Първо е бил подпален палатковият лагер на площада. В търсене на убежище, хората са се скрили зад масивните врати на Дома на профсъюзите. Поддръжниците на федерализацията на площада не са имали предварително подготвени бутилки с леснозапалима течност. Откъде тогава е избухнал пожарът в сградата?


Хората. скрили се зад вратите на първоя етаж, са били атакувани от активсити на "Десен сектор", които са се намирали там много преди началото на екзекуцията. На първия етаж хората са изгорели до кости. Пожарникарите са пристигнали, едва когато са изгориели масивните входни врати.

В солидната пететажна сграда с тавани високи над 3 метра открит огън е имало само в един кабинет.


"Току що говорих по телефона с полковник от милицията Галина Запорожцева. Тя в момента се намира в родната си Одеса. Медиите лъжат, повтаряйки статистическата лъжа на хунтата. Там, в Дома на профсъюзите има над 100 труп. 43 трупа, изгорени от "Десен сектор", това е само от първия етаж. По думите й, хунтата планира през нощта да изкара телата и да ги закопае тайно, след което да ги обяви за "безследно изчезнали", пише потребителка на социална мрежа "Лайф журнал ру".

В Дома Профсъюзите са намерили в мазето още 160 трупа. Труповете са обезобразени, с тях са се издевавали, правили са някакви ритуали, "Алфа" е отцепила района и не пуска никой, трябва незабавно да изкарат труповете, за да скрият следите от издевателствата с умиращите и труповете", пише Миша Павлов в социалната мрежа "ВКонтакте".

На снимки се вижда как на покрива на административната сграда има лица с обозначителна лента и подготвени бутилки във вид на коктейл "Молотов". На фотосите се вижда още, че всичките загинали са с изгорели глави и горни части на тялото. Дрехите им от кръста надолу почти не са засегнати - хората са били поливани отгоре с леснозапалима течност и запалвани. Също се вижда и бяла следа на пода. Това е прах от пожарогасителите. Предполага се, че те са били използвани от екзекуторите, след като хората са загинали, за да не изгоирят самите ие или да пострадат от дима.

Още снимки от зверствата, неподходящи за хора със слаби нерви 18+ вижте  тук

Междувременно сайтът на LifeNews се сдоби с кадри, коитп потвърждават информацията, че радикално настроени активисти жестоко са пребивали ранените поддръжници на федерализацията в Одеса. На кадрите членове на "Десен сектор" добиват хората, които се опитват да се спасят от Дома на профсъюзите, скачайки през прозорците. На кадритр се вижда как един от тях пада от прозорец на втория етаж след изстрели. Очевидци също са успели да заснемат поддръжник на Евромайдана стреля с пистолет по Дома на профсъюзите.



related

Украйна 5205683821762270401

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item