stoineff

Седем души пострадаха при катастрофа на пътя между Русе и Николаево

Последни новини. След тежката катастрофа вчера, при която загинаха трима, сред които и бебе на 4 месеца, черната серия продължава. 


Шофьор без книжка е предизвикал днес предизвика тежка катастрофа край Русе със седем пострадали. Челно са се блъснали "Фиат Пунто" и "Фолксваген голф" на баира преди село Николово, съобщава ruse-news.com.

Инцидентът станал около 8 ч. сутринта по пътя Русе – с. Николово. Малко преди разклона за „Дунарит“ челно се блъснали „Фиат Пунто“ и „Фолксваген Голф“ 2.
катастрофа-русе


По първоначална информация 23-годишният младеж, който управлявал „Голф“-а, предприел изпреварване, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в идващия срещу нето „Фиат Пунто“. Той пък бил претоварен – в него пътували седем души – 18-годишен шофьор, две жени, двама мъже и две деца.

Пострадали са седем души, като 65-годишен мъж е в много тежко състояние с опасност за живота, вкаран е по спешност в операционна, предава кореспондентът на БГНЕС в Русе.

Водачът на фолксвагена е неправоспособен. Взети са кръвни проби, които ще покажат дали има употреба на алкохол. Причините за инцидента се изясняват. Районът на катастрофата е опасен, тъй като там се изпреварва на баир. Само на метри от днешния сблъсък е поставена паметна плоча на загинал на същото това място.

Още: Адвокати на пострадали при ПТП

related

Регионални 7725955529653243044

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item