stoineff

ГЕРБ се договаря с ДПС

ГЕРБ се договаря задкулисно с ДПС, каза Антон Кутев в интервю за Btv.

Всички сме на една позиция за задължителното гласуване, но ГЕРБ избягва тази тема. Ако вчера бяха дошли на работа, днес щяхме да имаме решение за референдум и задължително гласуване.


anton kutev interview
Но те се договарят задкулисно с ДПС. Може да има и такъв сценарий - те да продължат управлението с ДПС в рамките на този парламент. Нямам против, но въпросът е да видим какво правим. Това коментира в кулоарите на парламента пред bTV преди вота на недоверие червеният депутат Антон Кутев.

Обстановката в парламента изглежда шизофренна - ГЕРБ поискаха избори, а сега питат защо юли. После - искат референдум, но ги няма тук. Днес искат вот на недоверие, но вчера казаха, че няма да дойдат. Борисов що го няма. Айде Цветанов има присъда и трябва други неща да решава, ама защо го няма

За да може да се подаде оставката на правителството, ако седнем и се договорим в края на юли да се направят изборите, действаме с план "края на юли избори". Няма как да се разберем с някого, след като той не идва. Другият начин е да се видим по кафетата, по кюшетата, по беседките, коментира още Кутев.

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item